Envíos en 48 horas

Península Ibérica, Canarias y Baleares

Shipments in 7 days

Europe

Shipments in 16 days

Rest of the World

25 + 1 DOBLE LP - "25 ANNIVERSARY SKALARI + SIGLO XXI"

29,50 €

Reedició del doble vinilo recopilatori del 25 aniversari Skalari, afegint el último treball “Roots Market”, amb la seva cançó mès representativa: “Siglo XXI”.

Va en format doble. Recopila 25 +1  cançons de totes les èpoques, de tots els àlbums, des de « Skalariak » fins a « Juantxo Skalari & La Rude Band », així com algunes cançons del projecte skabilly « The Kluba » 

Les 25 cançons van ordenades per èpoques, començant per les més antigues. El primer LP va des de l'any 1994 fins al 2003; el segon des del 2003 fins al 2019 + "Siglo XXI" (Roots Market)

Cadascun dels vinils conté una funda amb totes les lletres de les cançons + fulla amb 25 fotografies e info de tots els conceptes de l'imaginari Skalari.

Quantitat
Exhaurit

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

DOBLE VINILO "SKAjLARI 25 ANNIVERSARY +1”

Reedició del doble vinilo recopilatori del 25 aniversari Skalari, afegint el último treball “Roots Market”, amb la seva cançó mès representativa: “Siglo XXI”.

Va en format doble. Recopila 25 cançons de totes les èpoques, de tots els àlbums, des de « Skalariak » fins a « Juantxo Skalari & La Rude Band », així com algunes cançons del projecte skabilly « The Kluba » 


Les 25 cançons van ordenades per èpoques, començant per les més antigues. 
El primer LP va des de l'any 1994 fins al 2003; el segon des del 2003 fins al 2019 + "Siglo XXI" (Roots Market) Cadascun dels vinils conté una funda amb totes les lletres de les cançons corresponents. Però a més, hi ha informació en una fulla extra amb doble cara, on pots visualitzar en una de les dues, 25 fotografies, una per cada any històric Skalarii en l'altra, una explicació de tots els conceptes de l'imaginari Skalari.


Notify me when available